dissabte, 17 de novembre del 2012

Pincellades en la foscor


Strokes in the dark:

        En aquest projecte fotogràfic treballo el tema dels fisiogrames, treballo aquest tema per atzar o casualitat, per la conseqüència de realitzar unes fotografies dins de un túnel, la instantània que vaig realitzar  les llums d’aquesta  recordaven pinzellades de color. Coneixia la tècnica del ligh-painting, però ho volia traslladar més enllà i relacionar-ho amb els meus treballs pictòrics en els que he treballat el concepte de les superposicions de capes.
Investigant per la xarxa a veure si trobava referents al meu treball, vaig descobrir que el que feia es diu fisiograma, aquest consisteix en un registre gràfic de la trajectòria de qualsevol font lluminosa que pot estar fixa o en moviment. Alguns artistes que treballen també aquest concepte en els seus projectes són Justin Martins, Eric Staller entre altres, el objectiu  dels meus fisiogramas es realitzar una fusió entre pintura i fotografia.

Blue II

     La intenció d’aquest projecte es jugar amb l’espai, la matèria i la llum, creant així diferents composicions de formes i colors. La càmera fotogràfica  és una eina més com si es tractés d’un pinzell que registra la llum i el moviment de l’espai  en el qual ens trobem al realitzar la instantània, la càmera la bellugo amb diferents moviments com si estigués pintant un quadre, poden ser curts, en ziga-zaga, circulars, aquests els realitzo mentre la càmera registra els feixos de llum aconseguits per els diferents moviments que faig. Les fotos obtingudes són tal qual ho registra la càmera, no hi ha retoc fotogràfic de cap mena.
Actualment, vull transportar el tema dels fisiogramas cap al món audiovisual, i crear combinacions amb diferents llums a través del so i com aquests elements poden interactuar amb l’espai.

Untiled



R-074



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada