dilluns, 4 de novembre de 2013

Descobrint les sopes d'all a Valls 2013
Intervencions urbanes Sopes d'all '13

"Has descobert les sopes d'all", des la terminologia vol dir descobrir alguna cosa que ja existeix. Valls té molts racons que es troben en un in-pas ple d'oblit. Nosaltres amb la sopa d'all redescobrirem alguns d'aquests racons per a tornar-los la identitat que ja tenen.
Doncs de la ma de les Sopes d'all, aquest cap de setmana s'han redescobert els torrents de Valls!La iniciativa d'aquest grup es redescobrir espais oblidats i en desus. Als torrents de Valls hi ha racons amb moltes històries per explicar i que es troben en un punt mort. Nosaltres, amb les sopes d'all redescobrirem alguns d'aquests racons per a tornar-los la identitat que no haurien d'haver perdut. 
La prioritat és potenciar els diàlegs amb es nostres entorns més oblidats. Agrupem col·lectius, de la ciutat, discutim quina activitat podem desenvolupar i ho fem. Al mateix temps, experimentem amb nove siniciatives que pretenen recuperar/consolidar la identitat i el caràcter dels nostres espais quotidians.
Mirem, pensem, imaginem i proposem. La nostra iniciativa no té cap altre motivació que la de millorar les condicions en les quals vivim. Tenim uns ingredients i en volem fer una bona sopa, com les de l'àvia, amb productes naturals, ecològics, amb amor. Som un grup de joves i n'estem cansats de només rebre males notícies.


Enguany ha sigut la segona edició, i espero que per molt temps aquesta iniciativa tan interessant es dugui a terme molts més cops! Avui ja fa una setmana que vaig participar juntament amb l'Anna Roca en Marc Trilla i la Tati Ayala amb el projecte que va realitzar el grup Sopes d'all a la ciutat de Valls, va ser una gran experiència i un plaer poguer participar amb aquest projecte. 
Mostra fotográfica de les intervencions urbanes realitzades per a les Sopes d'All '13
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada